Актуелности

  Састанак представника Коморе здравствених установа Србије и Републичког фонда за здравствено осигурање

  Ажурирано 22.12.2017. године

  Састанак највиших представника Коморе здравствених установа Србије и Републичког фонда за здравствено осигурање одржан је у просторијама Фонда у четвртак 21.12.2017. године.

   

  Састанку су, испред Коморе присуствовали председник Управног одбора проф. др Георгиос Константинидис и секретар Коморе Снежана Рашић Ђорђевић, а у име РФЗО ВД директора Сања Радојевић Шкодрић и директор Сектора за контролу Маријана Мићић.

   

  У веома конструктивној атмосфери, константовано је да комуникација између РФЗО и КЗУС треба да буде што боља. Учесници састанка сагласили су се да је у том смислу постигнут напредак у протеклом периоду и да треба наставити у правцу размене мишљења и информација.

   

  „Здравство у Србији оптерећено је различитим проблемима и финансирање јесте један од тих проблема. Надамо се да ће бити изнађено решење које на најоптималнији начин распоређује средства намењена здравству. Такође се надамо да ће тих средстава бити више“ оценили су на састанку представници КЗУС.

   

  Састанак је закључен „у доброј вери“ уз оцену да су Фонд и Комора два важна субјекта здравственог система који заправо имају заједнички крајњи циљ – што функционалнији систем здравствене заштите.

  Ова интернет презентација има валидан XHTML и CSS код, што омогућава преглед у већини савремених претраживача.
  Valid XHTML Valid